Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Halloween 2017

Halloween zit erop.

 

De monsters zijn gepakt, gezakt en klaar om weer naar huis te gaan.

Eerst willen ze ons nog wel bedanken voor de goede ontvangst.

Aan vele ramen hingen weer pompoenposters, huizen waren lekker griezelig aangekleed, buren deden hun best om elkaar de schrik op het lijf te jagen en overal liepen er schattige kleine (en grote) griezels rond. Er was zelfs geloof of het of niet een spookpony (of was het een omgetoverde opa?). De sfeer zat er duidelijk in.

 

Aan de hoeve Hangerijn werd men door de mist naar binnen geleid door gastvrije zombie Slurper. Vlad de vampier stelde het op prijs dat hij zijn tentje mocht opzetten in de schuur (ook al glipten er steeds kleine monsters binnen om zijn snoepjes te stelen). Om de griezels nog meer thuis te laten voelen was er een spooktunnel voorzien.
Eerst moesten ze voorbij de helse poortwachter geraken en daarna kregen ze een rondleiding van de mooie spinnedame of van de hersenloze vogelverschrikker. De echte waaghalzen hebben de uitdaging aangegaan van de wriemelende hand en van Rowan de zombie.
Achteraf kon men nog zijn toekomst laten voorspellen door het excellent team van waarzeggers “waarheid uit de kindermond” Esmee, Robin, Lars en Laura beter bekend als Yuki, James, Gaai en spooky Laura.

 

Wie het wat rustiger aan wou doen kon in de zaal genieten van een heerlijk soepje ( aangeboden door traiteur engelenhof) of van een chocotastische stukje vleermuiscake met liefde klaargemaakt door heksje Fleur. Al bij al een griezelig geslaagde avond!!! Nog eens een extra merci voor decorbouwer superbe Rene, fotograaf Wim, barmannen Bjorn, Johan en Romain alsook helpende handen ( of is het klauwen) Veronique, Jacky, Aaron en Mieke.

 

Het fotoalbum bekijken klik hier !