Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Halloween in de buurt
 

Oproep aan alle buren …

Wie wil er meedoen om van Halloween een onvergetelijke avond te maken in onze buurt?

Hang dan de poster die je binnenkort, eventueel in uw brievenbus zal vinden aan uw raam, dan weten de kinderen bij welke huizen ze mogen aanbellen voor SNOEP of POETS! Je hoeft dus zelf geen kleine kinderen meer in huis te hebben om mee te doen. Extra versiering en/of sfeermakers aan uw voorgevel maken het nog wat spannender voor de kinderen, maar het is zeker geen verplichting!
Denk eraan om wat snoepgoed in huis te hebben of u zou wel eens het slachtoffer kunnen worden van een poets.
Een klein snoepje is voor onze mini-monsters al heel fijn.

Hieronder vindt u het stratenplan van de tocht.

We hebben de straten gekozen op basis van verkeersveiligheid (enkel de gekozen straten krijgen een poster). Staat uw straat er niet op? Wees dan niet bedroefd en kom alstublieft langs om de spooky sfeer op te snuiven.
Het zou niet hetzelfde zijn zonder jullie.

Stratenplan Halloween 2019 - Het Schuurke

Achteraf komen we samen om 19u30 in Hoeve Hangerijn voor een lekker heksenbrouwsel (frisdrank, koffie, thee of pintje), een smakelijk stukje cake en/of een heerlijk kopje pompoensoep om op te armen (soep aangeboden door onze lokale traiteur Engelenhof-Kok aan huis).
Dit allemaal tegen een zeer democratische prijs.

Voor de kleine griezels voorzien we een gezellig hoekje waar ze kunnen uitblazen, snoepjes tellen, een beetje knutselen en/of een gezelschapsspelletje spelen. Ook dit jaar kunnen de durvers onder jullie onze spooktunnel komen verkennen.
Jullie worden met open klauwen ontvangen.

Het zal een giller worden!