Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Garage - Hobbybeurs 2016

ZONDAG 5 JUNI  2016


Een ideale manier om uw overbodige (maar nog mooie) spullen van de hand te doen. U hoeft zich niet te verplaatsen. U hebt alles bij de hand in uw garage of op uw oprit (niet op het voetpad!).
Dé manier om de mensen uit jouw straat of buurt (beter) te leren kennen.
Spreek af met elkaar. Maak er een zondagse wandeling van, een leuke, gezellige en nuttige dag en wie weet, vind je misschien jouw unieke pronkstuk voor een prikje.


Praktisch: van 08u00 tot 17u00

-elke deelnemer is herkenbaar aan de ballonnen aan zijn huis, en er wordt voor een affiche gezorgd dat je al of niet kan ophangen.
-Centraal info-, ontmoetings-(en startpunt): Hoeve Hangerijn, waar je de lijst van deelnemers vindt en een overzichtskaart.


Op de hoeve vind je ook een natje en een droogje (overgebakken koeken, of iets anders) en een stand met producten gemaakt door bewoners van voorzieningen. Wij zorgen voor een brede bekendmaking (website, officiële rommelmarktgidsen).

Aarzel niet en SCHRIJF JE NU IN!
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, hoe meer belangstelling, hoe interessanter!
De inschrijvingen zijn afgesloten, u kunt nog een affiche bekomen voor deelname tot de voorraad is uitgeput aan te vragen via mailtje naar buurtwerking.hetschuurke@gmail.com


Tevens op zondag 5 juni - “Hobbybeurs” 
Op hetzelfde moment van de garageverkoop kan je ook je hobby of vereniging bekend maken al dan niet gecombineerd met garageverkoop.

Stel die tentoon op je oprit, in je garage of in je huis en laat de buurt meegenieten.
Voorbeelden: een stukje muziek spelen, kantklossen, modelbouwtrein, LETS, voorstelling jeugdbeweging, school… er is echter geen verkoop toegelaten.
(wettelijke voorschriften van een garageverkoop)
Hoe meer belangstelling, hoe interessanter… zo vind je iemand die gelijke interesses deelt.

Na afloop van deze prachtige dag kun je nog napraten op de hoeve tijdens de “Afterbrol”-party” vanaf 18u. Wij openen de bar!

Wil je graag deelnemen aan de buurtgarageverkoop en/of hobbybeurs?
Mail dan naar buurtwerking.hetschuurke@gmail.com, contacteer 050/375426 of steek een briefje in de bus met naam en adres bij één van de schuurkeleden met vermelding “garageverkoop” of “hobby”.